В една връзка отношенията между мъжът и жената трябва да

...
 
В една връзка отношенията между мъжът и жената трябва да
Коментари Харесай

Как половинката ви да остане с вас?

 

В една връзка връзките сред мъжът и дамата би трябвало да се основават на почитание. Уважение към себе си, почитание към колегата, почитание към това което харесва другия. Както в живота, по този начин и в любовта би трябвало постоянно да търсим салдото. Най-хубавите връзки са, когато приемате и обичате индивида подобен, какъвто е.
Често след дълга връзка романтиката стартира да избледнява. Партньорите губят интерес един към различен. Какво следва тогава – разлъка, оскърбление или просто малко отдалеченост. За да не се „ задушава “ колегата ви е добре да се занимавате повече със себе си, а освен с него. Общувайте с други хора, работете, мислете за ваши проекти и фантазии. Не спирайте да бъдете значими за себе си, в напъните си да задържите половинката си.
За да бъде харесван човек, постоянно би трябвало да бъде положителен, великодушен на усмивки и с благо отношение. Намръщен и затворен в една единствена цел да бъде с някого, човек не притегля другия, а в противен случай отблъсква го. Не бива да виждаме дребните неточности на другата страна, никой не може да бъде идеален.
Преди да се отдалечите напълно един от различен, знайте че би трябвало да бъдете откровени, почтени. Лъжите постоянно вършат връзките сред двама души непоправими. Разговорът на всевъзможни тематики усъвършенства връзката. Изслушване на проблемите, само че не непременно, съставлява крачка към доближаването. Има моменти и тематики, които са неприятни за шерване в даден миг. Тогава половинката би трябвало да прояви схващане и да не разпитва, нито пък да се държи като разсърдено малко дете. Хубаво е да сме тактични и деликатни.
Една от грешките, които дамите позволяват в една връзка, е че отдават прекалено много внимание на мисълта или подозрението, че са неприятни на мъжа до тях. Едно такова подозрение стартира да изтезава нежната половинка, тя става несигурна, неуверена и по този начин това се придвижва и към мощния пол.
Ако живеете в брак, който желаете да спасите, първото нещо, което би трябвало да извършите, е да премахнете всички искания и негодувания към колегата си. Бъдете занимателни, не искайте от него да знаете всичко което се случва. Говорете за тематики, които вълнуват вашата половинка, карайте го да се смее по-често. Вместо неприятните въпроси – къде си, с кого и така нататък просто му изпратете един емотикон с усмивка или сърчице. Не бива също да бъдете манипулативни, да си играете с неговите усеща, тъй като има едно предписание и то е както ти се държиш с другите, по този начин и те се отнасят с теб.

 

Затова благи дами, бъдете нежни, деликатни и чувствени, не спирайте да казвате на мъжа до вас, че той е вашия принц на бял кон. Мъжете обичат да им се припомня, че са значими, че вие ги цените и желаете да бъдете с тях, даже и когато не ви е до това. Няма вярно и тъкмо време по кое време да бъдем женствени и любящи, връзките изискват неизменност. Щастливата жена има самоуважение, само че и самочувствие, тя би трябвало да обича първо себе си. Да е щастлива сама със себе си, а освен с обичания. Мечтайте, имайте ваши цели и упоритости, по този начин ще бъдете харесвани, търсени и обичани. Живейте за мига.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР